decor,

Κάνε το σπίτι σου να δείχνει μεγαλύτερο

8:41 μ.μ. penny 0 Comments


Μπορεί να είσαι φοιτήτρια και να μένεις σε ένα μικρό σπίτι ή να έχεις παιδιά και από τα πολλά πράγματα το σπίτι σου να μοιάζει πως δεν έχει ούτε ένα τετραγωνικό ελεύθερο για να πατήσεις από τα πολλά παιχνίδια.
Όποιος κι αν είναι ο λόγος που θέλεις να κάνεις το σπίτι σου να δείχνει μεγαλύτερο οι λύσεις είναι απλές! Πρέπει να πεις αντίο στα βαριά έπιπλα! Τα έπιπλα που δεν έχουν κενό από κάτω κόβουν την εικόνα του δωματίου κι αμέσως δημιουργούν γραμμές που οριοθετούν διαφορετικά το χώρο.
Οργάνωσε καλά τα αντικείμενα του σπιτιού για να μην υπάρχουν πολλά πάνω σε τραπέζια και ράφια. Αυτό θα μεγαλώσει αυτόματα το σπίτι σου χωρίς να το δείχνει άδειο. Για παράδειγμα μπορείς να χρησιμοποιήσεις τον αποθηκευτικό χώρο που υπάρχει κάτω από το κρεβάτι σου! Μια άλλη λύση είναι να βάλεις απλά ράφια στους τοίχους χωρίς να τα φορτώσεις με διακοσμητικά.
Κι αν πάλι θέλεις να βάλεις πολλά μπιχλιμπίδια στο σπίτι σου μπορείς να φτιάξεις μια βιβλιοθήκη από το πάτωμα μέχρι το ταβάνι και να τα διακοσμήσεις εκεί. Μην το παρακάνεις όμως γιατί θα έχεις τα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα!

0 σχόλια: