lifestyle,

Η Μαρία Ηλιάκη δεν είναι πια μόνη: Δείτε για πρώτη φορά το νέο της σύντροφο

7:26 μ.μ. penny 0 Comments


Πραγματοποίησαν ρομαντική εξόρμηση τους στην Ορεινή Κορινθία.
Σε μια φάρμα, λίγο πριν από τα Τρίκαλα Κορινθίας, «συνέλαβε» ο φωτογραφικός φακός της «Espresso» τη Μαρία Ηλιάκη να κάνει την πρώτη βόλτα της με άλογο.
Ο γοητευτικός κύριος που τελικά κατάφερε να την κάνει να ξεπεράσει τους ενδοιασμούς της στην ιππασία είναι ο άνδρας ο οποίος, όπως φαίνεται, την έχει βγάλει από την εργένικη ζωή.
1

Πρόκειται για τον επιχειρηματία Νεκτάριο Γκαλίτη, ιδιοκτήτη των εστιατορίωνAmmos στο Μικρολίμανο και Lola’s στον Πειραιά. Δραστηριοποιείται αρκετά χρόνια στον χώρο της εστίασης, και μάλιστα με ιδιαίτερη επιτυχία.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, η Μαρία Ηλιάκη περνά τον τελευταίο καιρό πολλά βράδια στα εστιατόρια ιδιοκτησίας του, απολαμβάνοντας είτε φαγητό είτε ποτό με την παρέα της.
2

Μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, φημολογείται έντονα πως οι δυο τους δραπετεύουν πολύ συχνά εκτός Αθηνών τα Σαββατοκύριακα, για να απολαύσουν με ηρεμία και μακριά από αδιάκριτα βλέμματα ο ένας τη συντροφιά του άλλου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η αισθηματική ζωή της Μαρίας Ηλιάκη έχει γίνει συχνά αντικείμενο σχολιασμού στο πάνελ της εκπομπής «Το Πρω1νό», με την παρουσιάστρια να αλλάζει πάντα συζήτηση.
Τελευταία φορά που έγινε γνωστή κάποια σχέση της ήταν το 2013, με τον επιχειρηματία Γιάννη Μυγδαλά.

0 σχόλια: